Locaties

ZT LOGO DE BIJLES STUDIO_RGB(geel)Locaties

Bijles Noord verzorgtĀ  huiswerkbegeleiding en bijles op 3 verschillende locaties. Het hoofdkantoor van Bijles Noord is gevestigd aan de Menso Altingweg 13 (tegenover de Menso Altingschool) te Paterswolde. Daarnaast heeft Bijles Noord vestigingen in Eelde (OBS de Westerburcht) en in Eelderwolde (OBS Ter Borch).Ā 

Leerlingen uit Eelde, Paterswolde, Eelderwolde en Zuidwest-Groningen kunnen nu dichtbij huis goed geholpen worden met hun huiswerk. Hierdoor kunnen ze sneller en beter, direct na schooltijd huiswerkbegeleiding en/of bijles krijgen in een prettige leeromgeving waarbij alle onderwijs faciliteiten aanwezig zijn. Ook is het goed mogelijk om effectief contact te hebben met de leerkrachten over de kennis en kunde van de leerling van de basisscholen OBS Ter Borch, de Rietzanger, OBS de Westerburcht en de Menso Altingschool en kunnen toets resultaten direct besproken worden.

Huidige vestigingen van Bijles Noord zijn:

  • Menso Altingweg 13 te Paterswolde (tegenover de Menso Altingschool)
  • Jan Steenweg 1 te Eelde (in OBS de Westerburcht)
  • Borchsingel 41 te Eelderwolde (in OBS Ter Borch/De Rietzanger)

Ook is het mogelijk dat er thuis of op een andere school gewerkt wordt. Dit zal in goed overleg met de leerling ouders/verzorgers en het schoolbestuur besproken worden. Het belangrijkste van een keuze voor de juiste locatie is dat de leerling zich op zijn of haar gemak voelt en zich intensief met de lessen kan bezighouden.

Gekleurd papier