Locaties

ZT LOGO DE BIJLES STUDIO_RGB(geel)Locaties

Bijles Noord verzorgt  huiswerkbegeleiding en bijles op verschillende locaties en bij leerlingen thuis. Het hoofdkantoor van Bijles Noord is gevestigd aan de Hoofdweg 220 B (naast Josefienz) te Paterswolde. Daarnaast heeft Bijles Noord vestigingen in Eelde, Eelderwolde en Groningen.

Leerlingen uit Eelde, Paterswolde, Eelderwolde en Groningen kunnen nu dichtbij huis goed geholpen worden met hun huiswerk. Hierdoor kunnen ze sneller en beter, direct na schooltijd huiswerkbegeleiding en/of bijles krijgen in een prettige leeromgeving waarbij alle onderwijs faciliteiten aanwezig zijn. Ook is het goed mogelijk om effectief contact te hebben met de leerkrachten over de kennis en kunde van de leerling van de basisscholen OBS Ter Borch, de Rietzanger, OBS de Westerburcht, OBS de Veenvlinder en de Menso Altingschool en kunnen toets resultaten bijvoorbeeld besproken worden.

Vestigingen van Bijles Noord zijn:

  • Hoofdweg 220 B te Paterswolde (naast Josefienz)
  • Regattaweg 62 te Groningen  (Tasmantoren)

Ook is het mogelijk dat er thuis of op een andere school gewerkt wordt. Dit zal in goed overleg met de leerling ouders/verzorgers en het schoolbestuur besproken worden. Het belangrijkste van een keuze voor de juiste locatie is dat de leerling zich op zijn of haar gemak voelt en zich intensief met de lessen kan bezighouden.

Gekleurd papier